Сексуален скандал с американски сенатор (и видео)

7739741250_7c2b6a7f19_bВ САЩ продължава да набира скорост сексуалният скандал, свързан с 59-годишния сенатор Боб Менендес. В края на януари той бе обвинен за връзка с малолетни проститутки от Доминиканската Република. Оказа се, че сред момичетата, обслужвали политика, има и гражданка на Украйна, съобщава Miami Gerald.

SEN. BOB MENENDEZ CAMPAIGNS IN NEW JERSEYЗа това, че една от “приятелките” на Менендес е гражданката на Украйна Светлана Бучик, каза на журналистите един от изобличителите на политика Питър Уилямс. Той предостави на средствата за масова информация доказателства за слабостите на политика и неговия спонсор Соломон Мелджен, който бил организатор на секс-вечеринките в Доминиканската Република.

Според Уилямс, Бучик се разхождала с политика и приятелите му на яхта, летяла с тях на самолет и нееднократно била в дома на сенатора. Журналистите от Miami Gerald успели да се свържат със Светлана. Тя потвърдила, че има приятелство с Менендес. Заявила, че между тях няма сексуална връзка. Момичето признало, че сенаторът е прекрасен семеен човек, който винаги бил много добър към нея и никога не бил стиснат. Светлана Бучик живее в Ню Йорк, работи като актриса и модел.

Както съобщава Breitbart, украинката се познава с Менендес и Мелджен от няколко години. На 15-годишна възраст момичето пристигнало със семейството си от Украйна в Испания, а после – в Ню Йорк, където завършило института за театър и кино на Ли Страсбърг.

Боб Менендес и приятелят му Соломон Мелджен са обвинени в порочни връзки не за първи път. Влиятелните американци продължават да отричат всички обвинения по свой адрес, съобщава Miami Gerald.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s