Протест: Боядисаха електромери с червена боя

20130313.ejwzbtcbivСлужителите на Енергото не могат да отчетат данните, перничани ги съветват да си купят разредител и да търкат, пише Blitz.bg.
Бунтът срещу Енергото премина в друг жанр. Неизвестни художници изрисуваха електромерите в Перник с червена боя, за да не могат инкасаторите да ги засичат. Таблата на блоковете в жк „Тева“ осъмнаха омацани с блажна боя. С нея плътно е покрито стъклото, през което се засичат отчитанията за изразходваното от домакинствата електричество.
Служителите се хванали за главата пред цветния протест и безпомощни се върнали в офиса на фирмата без нито едно записано число. Един от инкасаторите така се вбесил, че заплашил хората, че ще получат прогнозна сметка на базата на предходния месец, които, както знаели – са доста солени. Опълчението обаче веднага се надигна и перничани посъветваха Енергото да си купи разредител за боята с парите от такса „пренос и превоз“ и да започне да търка уредите.

4 отговора на “Протест: Боядисаха електромери с червена боя

  1. По добре да е наше момче,от колкото чуждо.
    И крайно време е на всякъде да се направи това или да се изпотрошат електромерите,както си строших и аз моя електро мер и трети месец не им плащам и тока на тези хрантутняци,и им казах на боклуците от Енерго-Про,че а са ми спряли тока а ще им счупя ръцете.

  2. Хулиганска проява?! А факта, че побъркаха цяла държава с нереално високи надписани показания- как да го коментираме?… Горе написаното „възмущение“ и малкото дете ще го установи- не си играйте с огъня господа защитници на мафиотизираните структури на ЕРП! Народният вулкан още не е изригнал с пълната си мощ!

  3. Това си е чисто хулиганска проява и вредителство. Такива постъпки трябва да бъдат наказвани. Като хванат някои, да ги накарат да платят възстановяването на 20 пъти повече имущество! Всички тези золумлуци в крайна сметка се плащат от потребителя. Или идеята е да си отиде ЧЕЗ, и да се настани някое „наше момче“ на негово място?

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s