3 отговора на “Шокиращи кадри от 8 март в Ливърпул

  1. Даже не е важно от 8 март ли са тези кадри, или от друг някакъв празник. Само ги разгледайте хубаво! ТОВА ли е добро и правилно? ТОВА ли искате за себе си? ТОВА ли са жените, заслужаващи любов, почит и уважение? ТОВА ли е обществото, в което искате да живеете?
    Правете избор, хора! Правете своя избор често, може би даже всеки ден. И като го направите – действайте! Дано такива кадри да ви помогнат.

  2. Съгласна съм с горния коментар. Но оставяйки настрана прекаляването с алкохол ( самите британци рлизнават, че пиянството им е ужасяващо ), факт е , че жените в UK не се притесняват да разпускат. Искам да видя снимка на много българки, събрани да се веселят ( макар и не с такива последици ). Ама няма такава. Едва ли ще се намерят толкова много българки, които да имат време, смелост, разрешение, пари, прилични дрехи, самочувствие и куп други, за да помислят само за себе си поне един ден.

  3. Кадрите са от Ливърпул но не от осми март а 11 април 2015 Grand National конно състезание което се провежда веднъж годишно и е популярно в Англия. Техния ден на жената беше ден по-рано на 10 ти април 2015.
    Впрочем подобни кадри може да се видят всяка събота в UK най-злоупотребяващата с алкохол нация в света.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s