“Сухой”разбива Ислямска държава с бомби от половин тон

Су 342Трети ден продължава въздушната военна операция на руските ВВС срещу терористите от Ислямска държава в Сирия, според приетото по-рано от Съвета на Федерацията решение за използване на руски войски извън граница. По време на бойните полети срещу щабовете и намиращите се дълбоко под земята бетонни бункери обикновено се използват управляеми бомби.

Най-новите изтребители-бомбардировачи Су-34 тази сутрин се върнаха от бойна задача по унищожаването на командването на терористичната групировки около летище “Хмеймим” до Латакия. Ликвидирани са 12 укрепени пункта и подземни бункери на противника. Су-24 “поздравява” терористите с 250-килограмови поздравителни картички.

Те поразяват военно-промишлените обекти, лека бронетехника и живата сила на противника. За ликвидирането на по-сериозно защитените съоръжения се използват 500- килограмови боеприпаси.

One response to ““Сухой”разбива Ислямска държава с бомби от половин тон

  1. Няма прошка, нито майтап. Работят хората, сериозно. Дано да им олекне малко, че много им се е натрупало, дето ги сърбяха ръцете за Укралайна. Сега на тез диви маймуни ще си го изкарат.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s